Skutečné nehody: Díl 3. Nejvážnější nehoda - fotoreportáž

Další díl naší rubriky je trochu jiný než obvykle. Jedná se o několik fotografií, které se k nám dostaly už velmi dávno, ale bohužel k těmto fotografiím nemáme kontext, nevíme, jak se nehoda stala, proto jsme ji nazvali jako fotoreportáž.

Ale proč Vám tyto fotky vůbec ukazujeme, když vlastně o nehodě skoro nic nevíme? Jedná se totiž o nejvážnější zdokumentovanou autonehodu s naší klecí, kterou máme. Jak už jsme v jiných článcích zmiňovali, dostat se k fotografiím z autonehody je velmi těžké. Pokud nám je zákazník sám nepošle, nemáme šanci je získat. A navíc, kdo by v takové situaci byl schopný fotit? Jedině policie, ale ta se určitě nezaměřuje v prvním případě na klec v kufru.

Proto jsme se rozhodli o tyto vzácné fotky podělit, i když jsou staré, nekvalitní a navíc na ně není vůbec hezký pohled. Ale přesně toto dnešní společnost potřebuje vidět, abychom si uvědomili, že investice do bezpečnosti se opravdu vyplatí.

 

 

 

accident_5629

 

 

 

 

accident_5791

 

 

 

Na prvních dvou fotografiích vidíme vozidlo přímo po nehodě a potom po odstranění střechy, aby se bylo možné dostat k posádce. Z fotek jsme usoudili, že se zřejmě jednalo o střet s kamionem.

Na další fotografii už můžeme zahlédnout klec VarioCage Double.

 

 

 

accident_5797

 

 

accident_5782

 

 

Tato čtvrtá fotografie je naše "nejoblíbenější". Je na ni totiž úplně všechno - zdemolované vozidlo, záchranáři nakládající cestující do sanitky, naše klec a především nezraněný obyvatel klece.

Klec sice vypadá na první pohled opravdu hrozně, ale vzhledem k vážnosti nehody dopadla velmi dobře. Můžeme si všimnout, že klec stále drží tvar, žádná z tyčí není zlomená, ani poškozená. To, na co koukáme, je otevřený nouzový východ klece, dveře z druhé strany zůstaly zavřené a vcelku.

Pokud klec úplně nepoznáváte, jedná se o klec VarioCage 1.generace, starý model, teď už nouzový východ vypadá jinak.

 

 

accident-5

 

 

Na této poslední fotografii už vidíme oba psy, kteří cestovali v kleci v kufru. Bohužel nemáme informace o tom, jak dopadli cestující ve vozidle.

Snad jste fotoreportáž ocenili a budeme rádi, pokud případně informace budete sdílet i se známými, kteří pejsky přepravují tzv. postaru, to znamená na volno pod nohama či na klíně, anebo i na volno v kufru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu